blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Barbecue
Bijgerechten
Vegetarisch

2 personen


10 min


  • 2 portobello's
  • Brie
  • 10 gerookte amandelen
  • 1 el citroensap
  • 1 el honing
  • 1 el olijfolie
 

Portobello met brie en een honingdressing op de barbecue Toegevoegd door: EET GENIET LEEF!

 

Dit recept voor portobello met brie en een honingdressing is weer eens wat anders op de barbecue! De Kenwood multimolen is ideaal voor het maken van dressings en marinades voor barbecue gerechten.

Bereidingswijze:

1. Boen de portobello’s schoon. Verwijder de steel volledig.

2. Snijd wat dunne plakjes brie en leg deze in de portobello.

3. Verdeel de amandelen over de brie.

4. Doe de citroensap, honing en olijfolie in de maatbeker van de multimolen. Mix tot een dressing.

5. Schenk de honingdressing over de portobello’s. Gril de portobello’s in 10-12 minuten gaar op de barbecue. Je kunt de portobello’s ook op een stukjes aluminiumfolie leggen en dan op de barbecue.

Kenwood & Eet Geniet Leef! werken samen aan verrassende recepten om jouw ontbijt, lunch of diner nóg lekkerder te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe gerechten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten!   

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie