blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
 

Wist je dat.. We de beste accessoires hebben

Op Kenwood Chef & Chef XL keukenmachines passen meer dan twintig accessoires! Dat is een hele hoop. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met de top 3 accessoires!

1. Foodprocessor
Je hebt keukenmachines en je hebt foodprocessors. Maar met de Kenwood KAH647 heb je allebei in één machine! Met dit accessoire transformeer je je keukenmachine in een handomdraai naar een foodprocessor! Super handig als je een lekkere taart aan het maken bent! Voor een vruchtentaart kan je bijvoorbeeld de bodem kneden in de keukenmachine en de topping maken met de foodprocessor. Maar denk ook eens aan het maken van een kerststol, met de keukenmachine maak je het deeg en je kan de foodprocessor gebruiken voor het amandelspijs. Er zijn talloze opties! Word lekker creatief en laat ons weten wat jij hebt gemaakt met deze power combinatie!

2. Graanmolen
Wat is er nou lekkerder dan de geur van vers gebakken brood op een zondagmorgen? Juist, de geur van ZELF gebakken brood. Met de Graanmolen van Kenwood krijg jij dit voor elkaar. Ook is het maken van gluten vrij brood zo gepiept met dit accessoire. Onze Kenwood fan Dimitri heeft Pane Panelle gemaakt met dit accessoire. Pane Panelle zijn flinterdunne plakjes deeg gemaakt van kikkererwtmeel op een lekker vers pistoletje. Het recept heeft Dimitri van zijn vader geleerd en staat hier op onze website. Wij zijn heel benieuwd hoe groot jouw succes is met dit recept.

3. Lasagnemaker
Op plek drie staat de lasagnemaker, uiteraard geschikt voor het maken van pasta. Maar wat de meeste mensen niet weten is dat je dit accessoire ook voor het bakken kan gebruiken. Het is namelijk perfect voor het uitrollen van je fondant of marsepein! Voorkom oneffen en te dik fondant omdat je niet meer zelf met de deegroller aan de slag gaat. De lasagnemaker heeft 9 dikte instellingen waardoor jij zelf kan experimenteren met hoe dik jij de fondant wilt krijgen voor jouw taart. Dit accessoire zorgt ervoor dat jij de next step kan maken in het creëren van de perfecte taart.

BONUS Mengkom
Deze konden we natuurlijk niet vergeten, de extra mengkom. Natuurlijk heb je er al een waar je alles in kan maken. Maar wil je je tweede mix maken, dan moet je de hele kom gaan schoonmaken. Met de tweede mengkom is dit geen probleem meer. Dat is handigals je zowel wit als bruin brood tegelijk aan het maken bent.

Past dit accessoire op mijn machine?
Heb jij een Kenwood keukenmachine maar is die niet van de Chef serie? Vrees dan niet, veel accessoires passen dan wel op jouw keukenmachine. Wil je het echt zeker zeten? Klik dan hier voor een mooi overzichtje.


Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit weetje.

reageren

Plaats jouw reactie