blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
 

Wist je dat.. Heel Holland Bakt winnaar Hans Spitsbaard ambassadeur van Kenwood is?

Hans Spitsbaard, winnaar van Heel Holland Bakt, en Kenwood inspireren Nederlandse thuisbakkers.

Breda, 9 oktober 2019 – Hans Spitsbaard is de nieuwe ambassadeur van Kenwood. De expert op het gebied van keukenapparatuur en de winnaar van het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt hebben de handen ineengeslagen om hun kennis te delen. Hiermee willen zij mensen inspireren om met plezier in de keuken te staan voor het maken van de lekkerste baksels.

Hans won in 2017 de titel ‘Beste thuisbakker van Nederland’ en heeft een grote passie voor bakken, van het uitproberen van nieuwe (bak)technieken tot het ontwikkelen van nieuwe recepten. Daarom was het voor Spitsbaard en Kenwood, dat als sinds de jaren 50 expert is op het gebied van keukenapparatuur, een logische stap om de krachten te bundelen.

Harm van Asseldonk, brandmanager bij Kenwood, is erg blij met het nieuwe ambassadeurschap. ‘Wij zijn trots dat Hans onze ambassadeur is. Hij heeft veel kennis en is ontzettend enthousiast. Door de nieuwste technologieën in onze producten zijn de keukenmachines en foodprocessors van Kenwood de perfecte hulp in de keuken. Zo maken we bakken leuker, gemakkelijker én lekkerder. Met deze samenwerking hopen wij alle bakkers van Nederland aan te moedigen om (nog) meer in de keuken te staan, van hobbybakker tot gepassioneerd bakker.’

Ook Hans ziet een goede match met Kenwood. ‘Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat ik mijn kennis en baktechnieken wil delen met mensen en hoop hiermee dat zij net zo veel plezier beleven aan bakken als ik. Zelf was ik al een grote liefhebber van de keukenapparatuur van Kenwood, daarom voel ik me vereerd dat ik benaderd ben voor deze mooie kans.’ 

Volg jij Hans en ons al op social media? Dan ben jij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, recepten, winacties en meer!


Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit weetje.

reageren

Plaats jouw reactie