blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
 

Wist je dat.. Je met de Kenwood biscuitmaker heerlijke perfecte koekjes kunt maken?

Niets is leuker dan gezellig samen met je kinderen thuis koekjes maken. Het is niet eenvoudig om koekjes te maken die allemaal dezelfde maat en vorm dienen te hebben. Maar met deze biscuitmaker van Kenwood wordt het kinderspel. Maak perfecte koekjes in allerlei vormen!

De Kenwood biscuitmaker AT910014 is een erg handig en gemakkelijk accessoire om perfecte koekjes mee te maken in allerlei leuke vormen. Je gebruikt dit accessoire op de Kenwood AT910 pastamaker.

 

 

Bereid eerst het deeg in de mengkom van je keukenmachine met behulp van de K-klopper. Bevestig daarna de pastamaker met de biscuitmaker op je keukenmachine. Haal het deeg door de pastamaker en snijd koekjes in de gewenste vorm. Bak deze daarna af in een voorverwarmde oven.

Nadat de koekjes zijn afgekoeld, kunnen ze versierd worden, door ze in gesmolten chocolade te dopen of ze met poedersuiker te bestrooien. Dat wordt smullen met je kinderen, vrienden en familie!

Ga ook met de biscuitmaker aan de slag in je keuken en maak bijvoorbeeld deze heerlijke koekjes!

Wil jij ook voortaan zelf thuis je koekjes maken? Voor meer informatie en het aanschaffen van de biscuitmaker verwijzen we je graag door naar onze webshop.


Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit weetje.

reageren

Plaats jouw reactie