blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
 

Wist je dat.. Je met de Kenwood blokjessnijder heel veel gerechten kunt perfectioneren?

De Kenwood blokjessnijder is echt een prachtig accessoire voor de echte hobbykoks! Met een precisie van 10 x 10 mm maak je in een handomdraai blokjes van fruit, groenten, kaas, vlees- en vleeswaren.

   

Creëer blokjes van kiwi, appel, bietjes, knolrapen, aardappel, kaas, vlees, je kan het zo gek niet verzinnen, de roestvrijstalen Kenwood blokjesmaker KAX400PL maakt het. Je hoeft alleen maar de gewenste hoeveelheid ingrediënten in de blokjessnijder te plaatsen en de blokjessnijder doet het werk voor je in een mum van tijd. Perfectioneer allerlei gerechten, zoals fruit- of groentesalades, met blokjes van 10 x 10 mm. Je gasten zullen versteld staan van je creaties!

De blokjessnijder past op alle Chef keukenmachines, op kMix keukenmachines, op de Vleesmolen MG400 serie en de Vleesmolen MG500 serie.

 

Ben je ook helemaal enthousiast geworden over de blokjessnijder? Voor meer informatie en om dit accessoire aan te schaffen, kun je hier terecht.

Neem eens een kijkje bij onze leuke recepten met de blokjessnijder (kies apparaat blokjessnijder). Of heb jij zelf een leuk recept met de blokjessnijder gemaakt? Vergeet dan niet om je recept hier toe te voegen om deze met andere hobbykoks te delen!


Reageer

wendy 

Beste Nico, u kunt hiervoor de KAT002ME gebruiken: https://www.kenwoodworld.com/nl-nl/producten/keukenmachine/chef-accessoires/chef-twist-naar-bar-adapter-kat002me
Met vriendelijke groet, Wendy, Kenwood Team

Nico 

Beste ik heb een Kenwood chef XL kvl4100s gekregen ,samen met een blokjes Snijder MGX 400. Maar deze past niet op mijn machine. Bestaan er adaptors die ik als tussenstuk kan gebruiken?

wendy 

Beste Sabrine, je kunt hiervoor adapter KAT002ME aanschaffen: https://www.kenwoodworld.com/nl-nl/producten/keukenmachine/chef-accessoires/chef-twist-naar-bar-adapter-kat002me
Met vriendelijke groet, Wendy van Kenwood

reageren

Plaats jouw reactie