blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
 

Wist je dat.. kCook Kerstmenu

Heb je nog geen enkel idee wat je dit jaar met Kerst gaat bereiden? Zit je inmiddels met de handen in het haar omdat je echt geen inspiratie hebt? Geen nood!

Wij hebben speciaal voor jou een Kerstmenu samengesteld, heel eenvoudig en snel te bereiden met de kCook van Kenwood. De kCook is een compacte foodprocessor met kookfunctie waarmee je lekkere gerechten maakt voor het hele gezin. Je kan de kCook het werk laten doen dankzij de standaard ingestelde programma's voor soepen en sauzen, stomen en éénpansgerechten. Hoe makkelijk is dat!

 

Geen kerststress meer, vanaf nu bereid je het kerstdiner heel eenvoudig en snel met deze ultieme hulp in de keuken. Met dit heerlijke Kerstmenu zul je zeker hoge ogen scoren bij je gasten!

 

HET KERSTMENU

 

Courgettesoep met gegrilde zalm

       ***

Hollands vispannetje

       ***

Vanille bavarois 

 

Maak ook eens deze kerstkransjes, voor een extra feestelijke Kerst! Hang de kerstkransjes met een lintje in de kerstboom. 

Kun je ook nog tips gebruiken hoe je het beste de tafel netjes kunt dekken? Lees hier dan snel verder. Nu heb je én een heerlijk kerstmenu én een perfecte presentatie; Kerst kan niet meer stuk!

Kenwood wenst je hele fijne kerstdagen!


Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit weetje.

reageren

Plaats jouw reactie