blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
 

Wist je dat.. Kenwood naar jou toe komt?

Kenwood is in veel keukens niet meer weg te denken. In bijna elk huishouden is wel een keukenmachine, staafmixer of blender van Kenwood te vinden. Toch blijven wij het heel belangrijk vinden om kookliefhebbers persoonlijk te laten zien hoe functioneel en veelzijdig onze producten zijn. Daarom komen wij nu naar je toe met een speciaal Kenwood demonstratieteam. Daarbij blijft het uiteraard niet alleen bij kijken en proeven, want iedereen kan meedoen!

‘Kom erbij en doe mee tijdens één van onze Kenwood demonstraties!’

Speciaal voor dit doel hebben wij een demonstratieteam samengesteld bestaande uit verschillende topkoks. Gezamenlijk trekken de koks door het land om in kookwinkels, elektronicawinkels, op shows en bij de detailhandel interactieve kookworkshops te geven. “Keukenmachines en food processors hebben nu eenmaal uitleg nodig”, verklaart Sander Steijnis, één van de koks uit het Kenwood demonstratieteam. “De beste manier om die informatie over de bühne te brengen is door er een interactief evenement van te maken. Dus niet alleen laten zien hoe snel en gemakkelijk je gerechten klaarmaakt, en ook niet alleen die gerechten laten zien en proeven, maar het écht interactief maken, door de gasten uit te nodigen: ‘kom erbij en doe vooral mee’.”

Heb je interesse in een Kenwood keukenmachine, maar wil je eerst in levende lijve zien wat de machine allemaal kan? Of heb je thuis een Kenwood keukenmachine en wil je extra tips en tricks om nóg meer uit je machine te halen, bezoek dan één van onze demonstraties!

Bekijk onze huidige demo kalender. Zodra meer demonstraties gepland worden, zullen deze aan de demokalender worden toegevoegd.

'Tot snel bij één van onze Kenwood demonstraties!'


Reageer

Marijn Quartel 

Hallo Ludwina,
Helaas organiseren wij deze niet maar onze Belgische collega’s vermelden op hun website wanneer zij een workshop houden. Deze kan je vinden op. http://www.kenwoodworkshops.be/
Vriendelijke groet,
Team Kenwood

Ludwina 

Goed initiatief, bestaat dit ook in België ?

reageren

Plaats jouw reactie