blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
 

Wist je dat.. Kenwood ook leuke workshops organiseert?

Hans Spitsbaard, winnaar van Heel Holland Bakt 2017, verzorgt regelmatig workshops met onze Kenwood Chef keukenmachine.

Hans Spitsbaard is sinds oktober 2019 ambassadeaur van Kenwood en daar zijn wij heel erg trots op! Hans heeft veel kennis en is ontzettend enthousiast. Door de nieuwste technologieën in onze producten zijn de keukenmachines en foodprocessors van Kenwood de perfecte hulp in de keuken. Zo maken we bakken leuker, gemakkelijker én lekkerder. Met deze samenwerking hopen wij alle bakkers van Nederland aan te moedigen om (nog) meer in de keuken te staan, van hobbybakker tot gepassioneerd bakker.’

Hans Spitsbaard heeft op de Mjam Taart Cake & Bake Experience 2019 een workshop macarons & chocolade gegeven. Ook in 2020 zal Hans weer acte de presence geven op deze bakbeurs!  Deze keer gaat hij chocoladezoenen en paaslekkernijen maken. Toegangskaarten voor deze beurs op zaterdag 28 en zondag 29 maart en de kaarten voor de workshops van Hans Spitsbaard kun je aanschaffen via de website van Mjam Taart Cake & Bake Experience!

Op zaterdag 25 januari 2020 heeft Hans een bakworkshop gegeven te Keizer Culinair in Den Haag. Altijd al willen weten hoe je macarons maakt? Hans legde het uit tijdens een bakworkshop! De gelukkige winnaars van de #AanDeBak actie waren erbij.. Nog even nagenieten? Bekijk de aftermovie!

Wil jij in de toekomst ook eens deelnemen aan zo'n te gekke workshop van Hans Spitsbaard en werken met onze fantastische Chef keukenmachine? Houdt dan ook zeker Kenwood Instagram & Facebook in de gaten voor meer (win)workshops met Hans!


Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit weetje.

reageren

Plaats jouw reactie