blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
 

Wist je dat.. Kenwood ook leuke workshops organiseert?

Heb jij een Kenwood keukenmachine thuis, maar staat hij meer uit dan aan omdat je inspiratie mist om ermee aan de slag te gaan? Zonde! Volg nu één van de Kenwood kookworkshops en wij verzekeren je dat je na afloop naar huis gaat vol nieuwe ideeën en recepten voor je keukenmachine.

De Kenwood kookworkshops vinden plaats in de prachtige kookstudio 'Casa Lisetta' van Etienne en Lisette in het gezellige Brabantse Prinsenbeek. Zij verwelkomen je met open armen in authentieke Italiaanse sferen! Ga samen met andere deelnemers aan de slag met een Kenwood keukenmachine en bereid heerlijke gerechten onder leiding van Etienne en Lisette, allebei Kenwood experts. Stel tijdens de workshop al je vragen. Heb je bijv. thuis moeite met een bepaald recept? Of twijfel je of je een bepaald accessoire aan wilt schaffen en wil je deze eerst in werking zien? Vraag het! Na een gezamenlijk diner met een goed glas wijn en leuke gesprekken, keer je vol inspiratie naar huis!

Wat voor kookworkshops worden georganiseerd? Kookworkshops waarin de nadruk wordt gelegd op de werking van bepaalde accessoires, zoals bijvoorbeeld de Lasagnemaker of de Vleesmolen, maar ook thema workshops, zoals Tapas & Paella of Italiaanse workshops. Er is voor iedereen wat wils! Heb je zelf nog ideeën of wensen? Laat het Etienne en Lisette weten!

 

Vraag naar de mogelijkheden en bezoek voor workshop data de Kenwood webpagina van Casa Lisetta

Ook na de workshop blijven wij uiteraard beschikbaar voor al je vragen. Je kan ons altijd een e-mail sturen en je krijgt daarna zo snel mogelijk een reactie terug.

Zien wij jou op een Kenwood kookworkshop?


Reageer

wendy 

Beste M.H. de Vos,

Hartelijk dank voor uw bericht. Helaas kan ik u niet informeren wanneer er weer een Kenwood workshop plaatsvindt bij Casa Lisetta. Op basis van (voldoende) aanmeldingen bevestigen zij de workshopdatum. U kunt het beste telefonisch contact opnemen met Lisette van Casa Lisetta op telefoonnummer: 06-48264845.

Met vriendelijke groet,
Wendy van Kenwood

M.H de Vos 

Hallo ik had een mailtje naar Lisette gestuurd over informatie voor de basis workschop voor de Kenwood KCC9060s , dat is inmiddels 3 weken geleden maar nog steeds niks van Lisette gehoord.Wou weten wanneer de workschops plaats vinden, ik zag twee termijnen eenmaal in Januari en November van 2019 wou weten of er meer workschops waren???

reageren

Plaats jouw reactie