blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
 

Wist je dat.. Spiralizing dé trend van nu is..

Je ziet het steeds vaker, mooie sliertjes groenten omgetoverd tot de prachtigste gerechten. Spiralizen is een echte trend en de allergrootste top chefs van de wereld versieren of maken hun gerechten graag op deze manier. Maar, hoe krijg je deze sliertjes zo mooi?

Je kunt natuurlijk met een mesje en snijplank aan de slag gaan of een handmatige spiraalsnijder gebruiken, maar geloof ons: het duurt lang en het resultaat wordt nooit zo verbluffend als wanneer je met een elektrische ‘tool’ aan de slag gaat. 
Zoals je van Kenwood gewend bent, bieden wij je graag handige hulp in de keuken. Daarom introduceert Kenwood nu DE SPIRALIZER. Onze eerste elektrische spiraalsnijder en je nieuwste must-have voor in de keuken.
Maak in een handomdraai de mooiste, leukste en gezondste gerechten. Met deze Spiralizer tover je saaie groenten binnen no-time om tot de meest prachtige creaties.

Maar, Spiralizen, wat is dat nou precies?

- Het Spiralizen is overgewaaid vanuit Azië waar chefs het met name in de professionele keuken gebruiken om gerechten te decoreren.

- Er zijn ontelbaar veel handmatige spiraalsnijders op de markt. Daarom introduceert Kenwood nu een elektrische spiraalsnijder. Wel zo handig, want:

1. Een elektrische spiraalsnijder is super makkelijk en snel in gebruik.
2. Je hebt weinig tot geen resten van je groenten.
3. Hij is zeer veilig en je loopt geen gevaar dat je vingers tussen de mesjes komen.
4. Hij is zeer eenvoudig te reinigen: de losse onderdelen zijn vaatwasbestendig.

- Een spiraalsnijder past perfect bij een gezonde levensstijl en is het geheime wapen van (thuis) koks die zich bewust zijn van een gezonde levensstijl. Volg jij een dieet of hou je gewoon van lekker gezond en ook mooi voedsel? Dan is de Spiralizer perfect voor jou! Het is gezonder om bepaalde ingrediënten uit je menu te vervangen door groenten, bijvoorbeeld courgette in plaats van de traditionele pasta (=courgetti)

- Doordat je de traditionele pasta vervangt door groenten, krijg je minder koolhydraten binnen én zorg  je ervoor dat jijzelf en je gezin een gluten-vrij en prachtig gekleurd gerecht voorgeschoteld krijgen vol met vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten.

- Het is een leuke en gezonde manier om kinderen meer groenten te laten eten. Zijn ze nog niet overtuigd? Laat ze je dan eens helpen om de spiraalsnijder te gebruiken. Ze zullen het zeker leuk en interessant vinden!

- Je kunt ontelbare variaties van mooie sliertjes maken met de Spiralizer, wat dacht je van wortel, zoete aardappel, knolselderij, bietjes, koolrabi en komkommer? Laat je creatieve brein zijn gang gaan en maak heerlijke knapperige pasta’s of salades.

                                 
 

- Ga je groenten spiralizen? Bewaar ze dan tot het moment van opdienen in een bakje met koud water. Dan blijven ze langer mooi. 

Ben je benieuwd geworden naar deze elektrische spiraalsnijder van Kenwood en kun je niet wachten om hem zelf eens uit te testen? Kijk dan hier voor meer informatie en bestel hem voor slechts €69,95

                             

    

    


Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit weetje.

reageren

Plaats jouw reactie