blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
 

Wist je dat.. Wij fan zijn van Dimitri Asciutto?

Dimitri Asciutto uit Amsterdam is verzot op koken met een grote voorkeur voor de Italiaanse keuken. Na een lange zoektocht naar dé keukenmachine waarmee hij alle bereidingen in de keuken kan doen, waaronder het maken van allerlei soorten verse pasta's, stuitte hij op het merk Kenwood. Hij was naar eigen zeggen meteen onder de indruk van de talrijke mogelijkheden van onze keukenmachines en accessoires. Hij experimenteert er lustig op los en maakt het ene na het andere fantastische recept met behulp van zijn Kenwood keukenmachine en accessoires. Hij draagt ons merk inmiddels een warm hart toe en wij hem!

Wij koesteren onze Kenwood fans. Dimitri, dit is jouw podium!

 "Mijn naam is Dimitri Asciutto, werkzaam in de ICT branche, maar daarbuiten ben ik een enorme kookgek met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Ik heb thuis de Kenwood Cooking Chef keukenmachine in mijn keuken staan en kan niet meer zonder! Hoe ben ik tot mijn besluit gekomen om deze keukenmachine aan te schaffen? 

Ik was al tijdenlang op zoek naar een keukenmachine die echt álles kan in de keuken. Van harde en zachte groenten snijden tot het maken van allerlei worsten en verschillende soorten verse pasta's. Vooral in dat laatste ben ik heel erg geïnteresseerd. Ik heb vroeger toen ik een jaar of 20 was in een Italiaans restaurant gewerkt, waar mijn vader Chef-kok was. Daar heb ik drie jaar lang les gehad in het maken van verse pasta's. Later heb ik nog meegeholpen met het opstarten van een nieuw Italiaans restaurant in Amsterdam, waar ik verder perfect Italiaans heb leren koken. Toen ging het maken van alle pasta's nog met de hand.

Een tijd geleden bedacht ik mij dat dat ook anders moet kunnen en ben ik een zoektocht gestart naar een keukenmachine die mij het zware werk van pasta's maken uit handen kan nemen. Maar tevens ook een keukenmachine die mij kan helpen met verdere uiteenlopende bereidingen in de keuken. Keer op keer kwam ik echter keukenmachines tegen die het net niet waren. Of de motor was te zwak voor het zware werk en dan lees je op forums de verhalen van teleurgestelde gebruikers, waarbij de motor is doorgebrand. Of ik kwam hele dure machines tegen van € 2.500, waarmee je echt alleen maar pasta kunt maken. Dat is wel een heel duur bordje pasta! Kortom, geen enkele machine die echt álles kan. 

Bij toeval kwam ik ineens het merk Kenwood tegen, en zag dat dit merk allerlei premium keukenapparaten levert. Dat was nieuw voor mij! Ik was direct verkocht toen ik de hoeveelheid mogelijkheden zag die de keukenmachines en accessoires van Kenwood bieden in de keuken: oneindig! Ik werd vooral heel erg enthousiast van de verschillende pasta opzetstukken. Maar ook is de motor uitermate sterk en meer dan krachtig genoeg voor het zware werk wat ik ermee wil doen.

Ik heb de Kenwood Cooking Chef keukenmachine nu al een tijdje in mijn bezit en bijna elke dag ontdek ik weer nieuwe mogelijkheden bij het bereiden van mijn gerechten. Je kunt zelfs met deze keukenmachine koken, dankzij de inductietechnologie onderin de mengkom van de machine! Door mijn enthousiasme over de mogelijkheden ben ik nu speciaal voor deze keukenmachine recepten aan het schrijven, die ik graag met jullie wil delen op deze Kenwood Club website!"

Dimitri heeft inmiddels zelfs een Kenwood receptenboek vol heerlijke Cooking Chef recepten geschreven en naar ons opgestuurd! Dit receptenboek is hier te downloaden.

De recepten van Dimitri op de Kenwood Club vind je hier (vul in het zoekveld 'Dimitri' in).


Reageer

Lidia verschoor 

Wat ontzettend veel mooie recepten, we gaan het uitproberen! Leuke ontmoeting bij de saté  vandaag

Dimitri Asciutto 

Dat is zeker lang geleden,  Ik werk nu in de ICT en als hobby maak ik recepten voor Kenwood.
Gelukkig heb ik voor mijn ICT tijd veel geleerd in de horeca van de beste Italiaanse koks, en weet gelukkig alle recepten nog. Met de Kenwood machines gaat dat tegewoorig erg makkelijk

Leo Visser 

Hoi,
Kun je net zo goed met de keukenmachine overweg als vroeger met de Commodore 64?? Ben een paar keer langs geweest op de Granidastraat. Weet niet of je me nog kent…..

reageren

Plaats jouw reactie