blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
 

Wist je dat.. Wij fan zijn van Patricia Rovers?

Patricia Rovers werkt doordeweeks als apothekersassistente, maar in het weekend staat ze het liefst in de keuken. Ze is namelijk dol op koken! Koken is voor haar ontspanning en hierbij kan ze niet zonder haar rots in de branding, een Kenwood keukenmachine. Elk weekend bereidt ze de meest heerlijke en uiteenlopende gerechten voor haar echtgenoot, die enorm van haar kookkunsten en enthousiasme in de keuken geniet. Patricia bladert graag in kookboeken om nieuwe idee├źn op te doen. Ze is bovendien van alle markten thuis; brood, gebak, pasta's, desserts, haar passie voor koken is grenzeloos!

Wij koesteren onze Kenwood fans. Patricia, dit is jouw podium!

"Hallo, ik ben Patricia, 34 jaar en werkzaam als apothekersassistente. Mijn grote hobby is echter koken! Koken is voor mij ontspanning, even nergens aan denken dan alleen aan mijn gerecht waar ik op dat moment mee bezig ben. Ik vind het heerlijk om door kookboeken te bladeren en inspiratie op te doen.  

Ongeveer 6 jaar geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de Cooking Chef keukenmachine met inductietechnologie van Kenwood. Ik maakte altijd veel gerechten met deeg en ik had daarbij veel werk met groenten e.d snijden. Toen kwam deze keukenmachine op mijn pad. Ik wist niet wat me overkwam. Een geweldig hulpmiddel wat mij heel veel werk uit handen nam. Deze machine kan echter niet alleen mengen en roeren, maar ook koken! Er ging een wereld mogelijkheden voor mij open. Ik heb de Cooking Chef nu 6 jaar in mijn bezit en ik kan niet meer zonder!

Sinds vorig jaar juni heb ik de allernieuwste Cooking Chef keukenmachine, de Cooking Chef Gourmet in mijn bezit. Wat een geweldige machine! 24 vooraf ingestelde kookpragramma's die je helpen het perfecte gerecht op tafel te zetten. Je kunt er werkelijk alles mee dankzij het ongekende temperatuurbereik tot 180 graden! Risotto maken, brood laten rijzen, soezendeeg maken, maar vooral ook stoofvlees maken. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Sinds vorig jaar ben ik recepten gaan insturen naar de Kenwood Club om zo de mensen enthousiast te krijgen en ze aan het koken te  krijgen. Op een gegeven moment ben ik benaderd door Kenwood zelf om recepten te schrijven gebaseerd op deze geweldige Cooking Chef keukenmachine. Daar hoefde ik niet lang over na te denken natuurlijk. Ik wil graag zo veel mogelijk mensen inspireren en enthousiast maken met mijn recepten en natuurlijk zo veel mogelijk laten zien wat deze machine allemaal kan.

Onlangs ben ik zelfs door Kenwood uitgenodigd om in hun showroom een Cooking Chef Gourmet keukenmachine training te geven aan het personeel en om de lunch te verzorgen. Wat was dat leuk!  

Mijn recepten zijn terug te vinden op de site van de Kenwood Club. Veel kookplezier!

De recepten van Patricia vind je hier (vul in het zoekveld 'Patricia' in).


Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit weetje.

reageren

Plaats jouw reactie