blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
 

Wist je dat.. Wij ook staan op de Taart & Trends beurs

Heb jij je al maanden geleden ingeschreven voor de Taart & Trends beurs en ben je al aan het brainstormen hoe je dit jaar de beste taart gaat maken? Of is dit de eerste keer dat je van deze beurs hoort? Een ding staat vast, wij houden van taarten bakken (en ook van taarten eten)! Dit jaar staat Kenwood ook op deze leuke beurs en wij hopen jou daar te zien!

De juiste taart voor elk moment

Er zijn weinig dingen zo lekker als frisse fruitige taart in hartje zomer. Maar denk ook eens aan een warme appeltaart op een koude winterdag. Herinner je het gezicht van dat familielid toen je binnen kwam met de droomtaart voor hun verjaardag? Op de stand van Mjam Taart krijg je alle tips en tricks om de beste taart te maken voor elke moment. Met de Kenwood Chef keukenmachines kan je gemakkelijk de beste degen en mixen maken voor de perfecte taart!


Maak kans op een nieuwe keukenmachine!

Op de taart en trends beurs kan jij ons vinden bij de Mjam Taart stand. Hier kan je terecht voor al je vragen over onze producten en accessoires.  Omdat taarten vaak samen gaan met feestjes, geven wij cadeautjes dit jaar. Maak bij ons op de stand kans op de Chef Titanium keukenmachine KVC7320S en nog vele andere producten.

 

Met korting naar de beurs!

De Taart & Trends beurs is de plek om inspiratie op te doen voor al je bak creaties. Spreek met professionals, krijg antwoord op je vragen en leer nieuwe technieken! Kortom een groot​ feest! Het feest wordt helemaal compleet als jij er ook bij bent. Daarom kan je tijdens de aankoop van  je tickets naar de Taart & Trends beurs de onderstaande code gebruiken voor korting. Bestel hier je tickets en hopelijk zien we jou daar!

 

Kortingscode: Bakbeurskenwood18

Bij de ticketservice Tickets.Taartentrends.nl kan je deze code naar behoefte gebruiken. Dus als je na een bestelling nog extra tickets zou willen nabestellen dan blijft deze code  voor jou gewoon geactiveerd.


Reageer

Petra hylkema 

Niet meer weg te denken uit mijn keuken de kenwoodkeukemachine is zéér aangenaam om mee te werken . De onderdelen makkelijk te ont/aan te koppelen , deze stoere mooie rode keukenmachine is de blikvanger van mijn keuken
Concreet: echt een aanrader!!!

reageren

Plaats jouw reactie