blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
 

Wist je dat.. Zelf thuis ijs maken erg leuk en lekker is?

Zelf ijs maken is echt super leuk om te doen en het kan gewoon vanuit je eigen keuken! Met het ijsbereider accessoire voor op je Kenwood keukenmachine maak je binnen 30 minuten 1 liter ijs, zonder toegevoegde smaak- en kleurstoffen. Heerlijk als verfrissing tussendoor tijdens hete zomerdagen, maar ijs kan ook het hele jaar door als dessert geserveerd worden. Hoe leuk is het dat je kan zeggen tegen je gasten dat je zélf het ijs gemaakt hebt! Je kan oneindig variëren met smaken en het ijs ook zo gezond maken als je zelf wilt.

 

 

Er zijn ijsbereider accessoires beschikbaar voor je Chef, Major, Chef Sense en Chef Sense XL keukenmachine. Het is belangrijk dat je de juiste ijsbereider aanschaft die op jouw keukenmachine past. 

De ijsbereiders zijn erg gemakkelijk in gebruik en worden geleverd met een plastic Kenlyte™ mengkom, vrieskom, spatel en deksel. 

Maak jij deze zomer zelf je eigen sorbets en ijs?

Probeer eens dit recept van Deborah:

Basis voor yoghurtijs


Reageer

wendy 

Beste Myriam, de ijsbereider die op de Cooking Chef past is de AT957, advies verkoopprijs: €89,95. U kunt deze ijsbereider hier bekijken/ bestellen: https://www.kenwoodworld.com/nl-nl/producten/keukenmachine/chef-accessoires/keukenmachine-accessoires-kenwood-major-chef-xl-ijsbereider-at957a
Met vriendelijke groet,
Wendy van Kenwood

Myriam De Weerdt 

Beste s er ook en ijsbereider voor de chooking chef. En wat is de prijs voor dit onderdeel

reageren

Plaats jouw reactie