blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

kCook
Lunch
Salades
Vlees

1 personen


20 min


  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g kastanjechampignons
  • ¼ rode paprika
  • ¼ groene paprika
  • Handje rucola
  • Handje verse spinazie, gewassen
  • 1 el zonnebloempitten
  • Aceto balsamico
  • 1 el olijfolie
  • Peper en zout
 

Biefstuk salade Toegevoegd door: EET GENIET LEEF!

 

Deze biefstuk salade voor 1 persoon maak je heel gemakkelijk klaar met de one pot functie van de kCook van Kenwood en past in een gezond dieet.

Bereidingswijze:

1. Bevestig het snijmes.

2. Hak de ui en knoflook fijn met de chop functie.

3. Bevestig het roerstaafje.

4. Voeg de olijfolie toe. Zet op one pot functie. Start fase I. Zet de tijd op 7 minuten. Fruit de ui 2 minuten.

5. Boen ondertussen de champignons schoon en snijd in plakjes. Was de paprika en snijd in repen.

6. Doe de champignons en de paprika bij de ui. Laat de groenten nog 5 minuten zacht worden.

7. Snijd de biefstuk in reepjes en doe in de mengkom erbij. Start fase II. Laat de biefstuk in 2 tot 3 minuten gaar worden.

8. Breng het geheel op smaak met peper en zout.

9. Doe de rucola en verse spinazie op een bord. Schep hier de groenten en de biefstuk op. Strooi wat zonnebloempitten erover.

10. Maak de salade af met een scheutje aceto balsamico.

Voedingswaarde per persoon:

  Kcal Koolhydraten Eiwitten Vetten
Totaal 356 14 g 26.7 g 20.4 g
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie