blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Soepen & sauzen

4 personen


25 min


  • 1 broccoli
  • Handjevol ongezouten pistachenoten
  • 1,5 l kippenbouillon
  • 1 teentje knoflook
  • Olijfolie
  • Peper en zout
 

Broccoli Pistachesoep Toegevoegd door: COOKAMEAL

 

Maak deze heerlijke gezonde Broccoli Pistachesoep als lunch of voorgerecht. 

1. Snijd de brocolli in kleine roosjes. Tip van Cookameal: de hele brocolli is eetbaar, ook de stam dus. 

2. Stoof de brocolli in wat olijfolie. Voeg de knoflook toe. Strooi een handjevol pistachenoten bij de brocolli. Wanneer je de nootjes begint te ruiken mag je de bouillon toevoegen.

3. Laat de soep nu ongeveer 15 minuten koken, tot de brocolli helemaal gaar is.

4. Pureer daarna de soep met een staafmixer. Tip van Cookameal: houd een stukje broccoli apart om in het soepbord te leggen. Dit serveert extra mooi!

5. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met een stronkje broccoli, enkele pitachenoten (al dan niet fijngehakt) en een druppeltje olijfolie.

Kenwood & Cookameal werken samen aan verrassende recepten om jouw ontbijt, lunch of diner nóg lekkerder te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe gerechten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten!

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie