blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Soepen & sauzen

1 personen


10 min


  • 2 eierdooiers
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 ansjovisfilets
  • Sap van 1 citroen
  • 2.5 ml (½ tl) mosterd
  • 225 ml olijfolie
  • Tabasco
  • Worcestershire saus
 

Caesar dressing Toegevoegd door: Kenwood Club

 

De Caesar dressing is een heerlijk over een Caesar salade. De 'Caesar Salad' is uitgevonden aan de Amerikaanse westkust. Het bestaat uit bindsla, knoflookcroutons, geraspte Parmezaanse kaas en enkele ansjovisfilets. 

  • Doe de eierdooiers, knoflook en ansjovisfilets in je Kenwood foodprocessor en meng het geheel met het hakmes op snelheidsstand 3 tot een glad mengsel ontstaat.
  • Voeg het citroensap en de mosterd toe, schraap de zijkant van de kom schoon en bewerk alles op snelheidsstand 1, oplopend naar stand 3.
  • Voeg beetje bij beetje de olijfolie toe tot deze geheel is opgenomen. Voeg de Tabasco en Worcestershire saus toe naar smaak en breng indien nodig verder op smaak met kruiden.
  • Bewaar de saus in een zeer schone bak in de koelkast. 
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie