blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Cakes, koekjes en gebak

30 personen


55 min


Voor ongeveer 30 stuks:

  • 500 g chocolade puur
  • 150 g roomboter op kamertemperatuur
  • Decoratie disco parels
 

Chocolade kransjes Toegevoegd door: Patricia Rovers

 
 

 

Wat zijn ze super feestelijk, deze chocolade kransjes, en zelfgemaakt het lekkerst!

Let op: de bereidingstijd is exclusief het uitharden in koelkast.

Bereidingswijze: 

  • Bekleed een bakplaat of plank met bakpapier. 
  • Klop de roomboter zacht en luchtig met de flexiklopper, haal uit de kom en zet apart. 
  • Bevestig het roeraccesoire en de klem en stel je Cooking Chef Gourmet keukenmachine in. Ga naar programma's. Selecteer zoet en dan chocolade tempereren pure chocolade.
  • P1 Doe 350 gram chocolade in de mengkom en start de machine.
  • P2 Doe de resterende chocolade in de kom en druk op enter. 
  • Bevestig opnieuw de flexiklopper en meng de boter met de chocolade tot een glad mengsel. Doe dit in een spuitzak en spuit er rozetjes van.
  • Decoreer met de gekleurde disco balletjes en laat opstijven in de koelkast. 
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie