blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Eieren en kaas
Lunch

2 personen


20 min


  • 3 plakjes bacon
  • 3 eieren
  • 10 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 60 g gegrilde kipfilethaasje
  • 2 el tomatenpuree
  • 2 el geraspte kaas
  • Verse bieslook en peterselie
  • Peper en zout
  • 1 el olijfolie
 

Ei pizza Toegevoegd door: EET GENIET LEEF!

 

Varieer met ingrediënten die je over hebt in de koelkast en maak eens een keer een koolhydraatarme ei pizza met de lunch! Deborah van Eet Geniet Leef! had nog wat bacon, gegrilde kipfilethaasjes, cherrytomaatjes en een klein beetje geraspte kaas in de koelkast liggen en besloot er een pizza mee te maken.

Bereidingswijze:

  • Verhit een scheutje olijfolie in een kleine koekenpan. Voeg de bacon toe.
  • Kluts de eieren met peper en zout en doe in de pan erbij samen met de cherrytomaatjes. Laat een paar minuten op middelhoog vuur staan.
  • Maal de kruiden fijn met de Kenwood foodprocessor.
  • Zodra de eieren wat steviger zijn geworden voeg dan de tomatenpuree, kipfilet, kruiden en de geraspte kaas toe.
  • Bak het geheel ongeveer 10 minuten op niet al te hoog vuur.
  • Schep op een bord en breng eventueel nog op smaak met wat verse kruiden.

Tip: heb je een blok kaas in huis rasp dan de kaas met de Kenwood hogesnelheidsrasp.

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie