blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Cooking Chef
Desserts

4 personen


20 min


  • 500 g aardbeien
  • 4 kiwi's
  • 500 g Callebaus chocolade callets puur
 

Fruit met pure choclade Toegevoegd door: Richard van Oosterwijk

 

Fruit en chocolade is een geliefde combinatie. Met de Kenwood Cooking Chef keukenmachine smelt je de chocolade heel gecontroleerd en maak je zo de heerlijkste creaties!

Bij het goed verwerken van chocolade is de temperatuur erg belangrijk. Dat gaat met de Kenwood Cooking Chef keukenmachine heel eenvoudig, want de temperatuur is op 2°C nauwkeurig in te stellen. Bijkomend voordeel is dat het temperatuurverloop op het display goed te volgen is waardoor je precies weet wanneer je het proces moet onderbreken.

Bereidingswijze:

  • Snijd de aarbeien, bananen en kiwi's in mooie stukken.
  • Doe de chocolade in de mengkom van de Cooking Chef, bevestig de flexiklopper en zet de temperatuur op 45 °C en de roersnelheid op 3.
  • Zet dan het verwarmingselement uit om de chocolade te homogeniseren en roer de chocolade koud. Bij 33 °C is deze gebruiksklaar.
  • Haal het gesneden fruit met een prikker door de chocolade en laat het op kamertemperatuur uitharden op bakpapier.

Beste Richard van Oosterwijk,

Hartelijk dank voor het insturen van je heerlijke recept!

Met culinaire groet,

Kenwood

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie