blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Hoofdgerechten
kCook
Vis

1 personen


30 min


  • 100 g kabeljauw
  • 1 zoete aardappel
  • 150 g sperziebonen
  • Amandelschaafsel
  • Citroen
  • Peper en zout
 

Gestoomde kabeljauw met zoete aardappel en sperziebonen Toegevoegd door: EET GENIET LEEF!

 

Dit gerecht van gestoomde vis met zoete aardappel en sperziebonen past perfect in een gezond dieet. Bereid dit recept heel eenvoudig en snel met de kCook van Kenwood.

Kabeljauw is een magere vissoort. Kabeljauw bevat belangrijke voedingsstoffen, zoals omega-3, vitamines en mineralen. Deze vis bevat ook veel proteïne. Probeer elke week een keer een magere vissoort en een vette vissoort te eten. 

Bereidingswijze:

1. Vul de mengkom met water tot aan het stoomsymbool.

2. Snijd de zoete aardappel in stukken.

3. Doe de kabeljauw, sperziebonen en zoete aardappel in het stoommandje van de kCook.

4. Zet de machine op de stoomfunctie. Zet de timer op 25 minuten. Toets op start.

5. Schep het eten op een bord. Strooi wat amandelschaafsel over de vis en de sperziebonen.

6. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met een schijfje citroen.

Voedingswaarde per persoon:

  Kcal Koolhydraten Eiwitten Vetten
Totaal 335 35.3 g 28.5 g 6.5 g
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie