blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Cakes, koekjes en gebak
Kerst

4 personen


60 min


  • 200 g bloem
  • 100 g boter
  • 125 g basterdsuiker
  • 1 ei
  • 1 tl vanille essence
  • Snufje zout
 

Kerstkransjes Toegevoegd door: EET GENIET LEEF!

 
 

 

Voor een extra feestelijke Kerst hang je deze zelfgemaakte kerstkransjes met een lintje in de kerstboom. Naar wens kun je de kransjes nog mooi versieren. 

Bereidingswijze:

  • Mix de boter met de suiker.
  • Voeg de bloem, het zout, de vanille essence en het ei toe.
  • Mix tot een egaal deeg. Laat het deeg even rusten.
  • Bevestig de Kenwood biscuitmaker. Zet de oven op 180 graden.
  • Gebruik de vorm van de 2 rondjes. Maak lange slierten. Leg de slierten op een met een bloem bestoven werkblad.
  • Draai 2 slierten voorzichtig om elkaar heen. Breng de uiteinden naar elkaar en duw die even aan zodat je een mooie cirkel krijgt.
  • Leg de kransen op een stuk bakpapier. Bak de kransjes in 7-8 minuten af in de voorverwarmde oven.
  • Laat de kransjes goed afkoelen. 

  

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie