blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Cakes, koekjes en gebak

12 personen


90 min


  • 300 g zelfrijzend bakmeel
  • 300 g witte basterd suiker
  • 150 g roomboter
  • 3 eieren
  • 125 g gemalen kokos
 

Kokoskoek Toegevoegd door: N. van Wingerden

 

Om je vingers bij af te likken, deze kokoskoek! Ook nog eens heel eenvoudig en snel om te maken, dus perfect als je wat lekkers op tafel wilt zetten maar niet veel tijd hebt om uren in de keuken te staan.

Bereidingswijze:

  • Bevestig de deeghaak, doe alle ingrediënten bij elkaar in de mengkom en mix tot een glad deegmengsel ontstaat.
  • Doe het mengsel in een goed ingevette taartvorm van ongeveer 20 cm doorsnee.
  • Plaats de taartvorm in een niet voorverwarmde oven. Baktijd 50 minuten op 175 graden.
  • Controleer na 45 minuten met een prikker of de koek van binnen goed gaar is.

Beste N. van Wingerden,

Hartelijk dank voor het insturen van je heerlijke recept!

Met culinaire groet,

Kenwood

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie