blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Hoofdgerechten
kCook
Vlees

1 personen


15 min


  • 100 g biefreepjes
  • 75 g bio kastanjechampignons
  • ½ rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • ¼ rode paprika, in reepjes
  • IJsbergsla (van een krop)
  • 1 el olijfolie
  • 2 el magere kwark
  • 1 el verse bieslook, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook geperst
 

Meergranen wrap met biefreepjes Toegevoegd door: EET GENIET LEEF!

 

Dit heerlijke magere recept voor een meergranen wrap met biefreepjes bereid je heel eenvoudig met behulp van de kCook van Kenwood.

Bereidingswijze:

1. Doe 2 el magere kwark in een kom. Doe hier een geperst teentje knoflook bij en wat fijngesneden bieslook. Roer even goed door.

2. Bevestig het snijmes. Hak de ui en knoflook fijn.

3. Verwijder het snijmes en bevestig het roerstaafje. Doe de olijfolie erbij. Zet op de one pot functie. Start fase I en zet de tijd op 2 minuten.

4. Boen ondertussen de kastanjechampignons schoon en snijd in plakjes.

5. Doe de champignons bij de ui en knoflook. Start fase II en kook 3 minuten.

6. Doe de biefstukreepjes erbij en kook nog 2 à 3 minuten.

7. Leg wat ijsbergsla op een meergranen wrap en leg hier de biefstukreepjes, champignons en de paprika op.

8. Vouw de wrap dicht en serveer met de saus.

Voedingswaarde per persoon:

  Kcal Koolhydraten Eiwitten Vetten
Totaal 376 26,8 g 33 g 14,3 g
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie