blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Soepen & sauzen

4 personen


20 min


  • 3 pastinaken
  • 500 g diepvrieserwten
  • 1 ui
  • 1 stengel selderij
  • 1 takje verse tijm (gedroogde kan ook)
  • 1.5 l bouillon
  • Peper en zout
  • Scheutje olijfolie
 

Pastinaaksoep met erwten Toegevoegd door: COOKAMEAL

 

Zelf soep maken is helemaal niet moeilijk! Probeer eens dit recept voor een heerlijke pastinaaksoep met erwten.

1. Schil de pastinaken en snijd ze in blokjes.

2. Spoel de selderij schoon en snijd de stengel in stukjes.

3. Snipper de ui.

4. Stoof de pastinaken met de ui gaar in de olijfolie. Voeg nu de selderij toe.

5. Schenk de bouillon bij de groenten en laat ongeveer 10 minuten pruttelen. Voeg nu de erwten toe aan de soep.

6. Breng op smaak met peper en zout. Laat de soep nog enkele minuten zachtjes doorkoken en mix daarna de soep glad met een Kenwood staafmixer.

Kenwood & Cookameal werken samen aan verrassende recepten om jouw ontbijt, lunch of diner nóg lekkerder te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe gerechten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten!

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie