blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Bijgerechten

2 personen


15 min


  • 200 g verse rabarber
  • 1 el suiker
 

Rabarbercompote Toegevoegd door: Kenwood Club

 

Het rabarber seizoen is weer begonnen! De liefhebbers kunnen er weer heerlijk allerlei gerechten mee maken. Moeilijk? Nee hoor, deze rabarbercompote maak je werkelijk in een handomdraai.

Bereidingswijze:

  • Doe ongeveer 200 gram verse rabarber in de foodprocessor en snijd het in stukken.
  • Doe de gesneden stukken rabarber in een pan met een klein laagje water en voeg hier ongeveer een eetlepel suiker aan toe.
  • Breng het aan de kook en laat het geheel zo’n 10 minuten pruttelen op laag vuur en klaar is kees.

Tip: heerlijk voor bij de yoghurt, in je smoothie of bij het dessert.

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie