blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Cakes, koekjes en gebak

6 personen


Geen min


Voor 6 stuks:

  • Voor de onderste laag (bodem):
  • 85 g pistachenoten (gewicht na pellen)
  • 35 g kokosolie
  • 10 g rauwe honing (of 2 dadels)
  • Voor de toplaag:
  • 110 g amandelen
  • 20-25 g kokosolie
  • 10 g rauwe honing (of 10 g kokosbloesemsuiker)
  • Klein scheutje water
  • 80-100 g verse of licht bevroren frambozen
 

Raw bars met pistache en frambozen Toegevoegd door: Boostyourhealth

 

Wauw, wat zijn deze raw bars met pistache en frambozen een smaaksensatie! Heerlijk als tussendoortje en handig voor onderweg. Melinda van Boostyourhealth maakte deze heerlijke raw bars in een handomdraai met haar foodprocessor.

Bereidingswijze:

  • Mix eerst de bodem goed bij elkaar in de mengkom van je foodprocessor en voeg het daarna in een handige vorm. Melinda gebruikt hiervoor een handige vorm speciaal voor bars .
  • Doe de vorm met daarin de bodemlaag alvast even in de vriezer.
  • Mix intussen de topping en voeg deze daarna toe op de bodemlaag. Doe het vervolgens weer terug in de vriezer;
  • Laat de raw bars minimaal 4 uur in de vriezer liggen en ontdooi daarna licht.

Smakelijk!

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie