blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Hoofdgerechten
kCook
Pasta, rijst en granen

2 personen


30 min


  • 100 g volkorenspaghetti
  • 800 ml water
  • 1 witte ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 roma tomaten, in vieren
  • 120 g mager rundergehakt
  • 1 tl oregano, gedroogd
  • Hand verse basilicum
  • 2 dunne plakjes mozzarella
  • 1 el olijfolie
  • Peper en zout
 

Volkorenspaghetti met bolognese saus Toegevoegd door: EET GENIET LEEF!

 

Bereid deze spaghetti bolognese heel eenvoudig met behulp van de kCook van Kenwood. Dit pasta recept is geschikt als diner in een gezond dieet.

Bereidingswijze:

1. Bevestig het snijmes. Hak de ui en knoflook fijn.

2. Bevestig het roerstaafje. Voeg de olijfolie bij de ui. Toets op de sauzenfunctie en start fase I. Fruit de ui 2 minuten.

3. Doe dan de tomaten erbij en laat nog 8 minuten sudderen.

4. Doe het gehakt en de kruiden in de mengkom erbij. Start fase II. Laat de saus nog zo’n 5 minuten draaien of totdat het gehakt gaar is.

5. Toets dan op cancel en maal de saus met de chop functie.

6. Doe het water in de mengkom. Breek de spaghetti in vieren en doe in de mengkom erbij. Toets op de one pot functie. Laat 10 minuten koken of tot de spaghetti gaar is.

7. Serveer de spaghetti met de saus.

Voedingswaarde per persoon:

  Kcal Koolhydraten Eiwitten Vetten
Totaal 465 41 g 27.8 g 19.8 g
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept.

reageren

Plaats jouw reactie