blijf op de hoogte Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Smoothies, sapjes & cocktails

2 personen


15 min


  • 250 ml kokosmelk
  • 1 sinaasappel
  • 1 appel
  • 3 wortelen
  • 2 a 3 cm gember
 

Winterdetox smoothie Toegevoegd door: COOKAMEAL

 

Start een gezonde leefstijl en ontgift jezelf van je slechte gewoonten met deze winterdetox smoothie. Een heerlijke en super gezonde smoothie!

1. Verwijder de schil van de sinaasappel en verdeel de vrucht in partjes.

2. Schil de wortelen en snijd in blokjes.

3. Snijd de appel in hapklare stukken, zonder het klokhuis (je hoeft de appel niet te schillen, heel wat vitaminen van de appel zitten in de schil!).

4. Schil de gember en voeg alle ingrediënten samen in je blender. Druk op de knop ‘sapjes’ (indien je in het bezit bent van de Blend-X Pro) en mix tot een gladde smoothie.

Kenwood & Cookameal werken samen aan verrassende recepten om jouw ontbijt, lunch of diner nóg lekkerder te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe gerechten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten!  

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Anindya 

Hoi Mirjam,Zoals ik al schreef, loop ik al 14 jaar. Ik moet zeeggn dat de motivatie een beetje weg is. Ik liep 3 a 4x in de week. 1x voor mezelf en 2x bij de club (intervallen). Heb in het begin van het jaar nog 3 prestatieloopjes gedaan, andere jaren liep ik er wel 6 of 7, maar ben er mee gestopt omdat ik het lopen voor mezelf niet leuk meer vind. Het fietsen heb ik sinds mei j.l helemaal gevonden en doe dit nu liever. Dat mag ook wel na 14 jaar.Ook zit ik een half uur per dag op de hometrainer, lekker calorieen te verbranden.Maar dan nu over het eten!Ik deed al v.a. vorig jaar september Dr Frank, maar het behoefte zoete,suikergevoel bleef. En ik kon dan ook behoorlijk terugvallen en lekker snaaien,  vooral de (melk) chocola.Er zijn wel kg’s afgegaan van 71 kg naar 65 maar dat vet rolletje bleef en de terugvallen was echt veel. Overigens kwam ik gisteren op de site van fijn lijntje tegen dat als je dus kh arm eet, dat je overschot aan vel ook veel minders is. A omdat het langzamer gaat en B omdat je je vet verbrand, omdat je de KH’s niet meer binnen krijgt.Totdat ik in mei/juni via internet Yvonne Lemmers tegen kwam.Ik heb haar boek via bol.com door gebladerd en was laaiend enthousiast.Zoooooooooo herkenbaar. Je/mijn systeem is zo verziekt door al die suikers. Ik heb het basisboek aan geschaft(inmiddels al 3) en ben er in begonnen. Ik moet eerlijk zeeggn dat in het begin ik van alles ging mankeren. Ik vond dat zoooooo raar want ik had toch geen KH meer. Ik weet nu dat het een lang proces is en dat je lichaam behoorlijk moet ontgiften van de suikers. Je moet behoorlijk discipline hebben en doorzettings vermogen. Ik heb het gedaan. ik deed denk ik toch te veel aan beweging waardoor ik af en toe draaierig of duizelig werd. Maar daar heb ik nu geen last meer van. Ik eet nu voor dat ik ga hardlopen wel iets meer(geen zoetigheid) maar dan maak ik een amandelpannekoek met appel. Geen salade want daar heb ik dan wel last van. Dus mijn lichaam moest wel behoorlijk wennen aan dit eetprogramma.Ik ben nu bijna 7 maanden bezig en weeg nu 63 kg. Mijn vetrolletje is weg en ik en voel me geweldig. Op mijn werk zijn ook al collega’s begonnen met KH arm eten. Je komt het ook steeds vaker tegen. Ik ben die suikerzooi gewoon zo zat en ik heb dus echt dat snaai gevoel niet meer. Als ik nu (vanmorgen ook) trek krijg dan neem ik een stukje kaas. Heb nu een babybel kaasje op. En ik heb al zoveel lekkere dingen klaar gemaakt en het gezin doet gewoon mee, alleen zij krijgen gebakken of gekookte aardappelen of pasta en dan eet ik de kh arme versie. NOU IK BEN DUS VRESELIJK ENTHOUSIAST Ik kan het, jij kunt het!Ik wens dan ook iedereen suc6 met zijn of haar eetprogramma. Maar de kh’s weerstaan is het beste wat je kunt doen, altijd en overal.Liefs Carla

reageren

Plaats jouw reactie